De online videocursus

Hoe regel je een uitvaart?

 

In deze online videocursus leer ik je wat er allemaal bij een uitvaart komt kijken en hoe jullie iemands eigenheid op een mooie manier doorvertalen. Voor elk budget, ongeacht verzekering. Jullie hebben het in eigen hand. 

 

In een half uur
neem ik je mee
door het geheel

Volg de videocursus nu voor ‚ā¨ 69,-

 

Van de beginselen tot de lichaamsbestemming en van de kist tot bewust omgaan met bloemen. De cursus helpt jullie in je kracht zetten om dit proces bewust en met liefde te doorleven.

In mijn werk als begrafenisondernemer heb ik geleerd dat een goed afscheid gebaseerd is op liefde, eigenheid en creativiteit, niet zozeer op geld. 

In deze cursus leer je wat er allemaal bij een uitvaart komt kijken, krijg je inspiratie voor jullie eigen creativiteit en leer je dat een mooi afscheid mogelijk is voor elk budget. 

 

 

Voor wie? 

  • Voor iedereen die zich nu in de situatie bevindt van het moeten regelen van een uitvaart. De online videocursus is meteen beschikbaar en jullie kunnen deze op jullie eigen moment samen bekijken. Het biedt een gegronde voorbereiding en zet jullie in je kracht om het afscheid bewust en met liefde en eigenheid vorm te geven.

  • Voor iedereen die zich aan het voorbereiden is op een afscheid dat nadert en behoefte heeft aan overzicht, inspiratie en tips om het afscheid toe te eigenen.

  • Voor iedereen op zoek naar inspiratie, los van de welbekende uitvaartcatalogus en 'zoals het hoort'.

  • Voor iedereen die de grip wil voelen op de kosten van de uitvaart, en misschien ook op zoek is naar budget opties.

  • Voor professionals in de palliatieve zorg en uitvaartzorg¬†die families willen ondersteunen in hun voorbereiding op het regelen van een uitvaart.

De cursus

Hoe regel je een uitvaart? 

 

- Bekijk de online videocursus (36 minuten) op je eigen moment 

- Overzicht van de uitvaart in tien hoofdstukken 

- Inzicht in wat een uitvaart écht kost

- Bevrijd je van de standaard uitvaartscenario's

- Inspiratie om eigenheid door te vertalen in het afscheid

- Idee√ęn om afscheid te nemen met een kleiner budget

 

Nu voor ‚ā¨ 69¬†

 

Koop de cursus

Ook een fijne ondersteuning: het boek Uitvaart in Eigen Hand

Meer over het boek