Een persoonlijk adviesgesprek over jullie afscheid

 

 

 

Willen jullie het afscheid samen gaan voorbereiden?

 

Voor ooit, als het zover is, of omdat het nadert? In een adviesgesprek verkennen we jullie wensen en op basis hiervan adviseer ik (uiteraard onafhankelijk) over de mogelijkheden. Ik vind het fijn om te luisteren naar jullie verhaal, te horen wie jullie zijn, wat jullie liefde voor het leven is, wat belangrijk voor jullie is, en ik help jullie om dit te vertalen naar een mooi en kloppend afscheid. Als jullie dat wensen, dan kan ik jullie ook verbinden aan een goede uitvaartbegeleider in jullie regio.

Een afscheid kan natuurlijk gaan om een uitvaart, maar misschien is er wel een andere vorm van een afscheidsceremonie of -ritueel waar jullie naartoe willen leven. Dat zou ook een afscheid met terugwerkende kracht kunnen zijn, want het is mijn overtuiging dat het nooit te laat is voor een goed afscheid. Ik help met liefde bij het zoeken naar de vorm en betekenis.

Het gesprek duurt zo’n anderhalf uur en vindt gewoon bij jullie thuis plaats (of desgewenst online met een videogesprek). De kosten zijn € 169,- exclusief eventuele reiskosten.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Adviesgesprek over jullie afscheid

Het gesprek duurt zo’n anderhalf uur en kan bij jullie thuis plaatsvinden of desgewenst online. De kosten zijn € 169,- exclusief eventuele reiskosten.

 

Ik zal jullie niet onnodig mailen.

Ook fijn: mijn handboek in afscheid nemen 

 

Uitvaart in Eigen Hand
Auteur: Susanne Duijvestein
Uitgeverij De Geus
Verschenen in april 2021
Derde druk

€ 23,99
Gebonden, 288 pagina’s

Verkrijgbaar bij je lokale boekhandel

Of bestel hier online